BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, February 29, 2012

Messy,,Messy,,Messy..=[

~Salam,,Hello..
ok,,how's life today?..aku hari ni agk sibuk sngt..Life aku sngt2 x tratur sngat,,
-HW never done
-Buku lum sentuh
-and next week exam lgi~////haaaa~(aku rase jadual tuu sngt pack lgi..T^T)
.......
next topic hri ni...psal H-H yg aku post semalam,,
ok first of all hri ni,,H1 x de pon tgur aku slps insiden smalam,,ok fine~...nnti aku jumpe ko,,
aku explainkan k?

~lgi stu H ni,,H2..ouhh..kau smpai hati ek????snggup kau bohong aku smalam...
"Madah kalau berkata,,pada mulanya rasa manis,,kemudian kalanya rasa kelat,,
simile dgn madu,,pada mulanya rasa manis,,smpai ke tekak dh mula rase kelat,,
inilah aku ibaratkan PEMBOHONGAN~'

ok,,ini yang aku trpikir mse SYARIAH tdi,,
aku rase down giler2,,bile ko buat aku cm ni,,
knapa kau x tolong aku pon hah?
aku just minx kau teman jerr...nothing yg susah kott...
Ye laaa,,aku sedarr aku ni sape kt mata kau...HANYA budak yang RENDAH,,MARKAH pon x tinggi mane,,,x dtg setahun,,,tuuu yg kau ckp mase kt LIBRARY hri tu kn??ckp kt fitrie pulak tuu,,,
P/S:aku akan berdiam diri dgn kau slagi ko x jumpe aku and buat ape yg mnyenangkan hati aku..
kau ingat,,berkat SPM nti....smpai hati ko ckp aku mcm2..=[

TENSION DGN MASALAH DUNIA NI...Bilakah org akn memahami aku??=[

Exam next week,,,masalah kian dtg menimpaa...=[

Ok,,,now,,I'm really2 need my friends to support me...

Tuesday, February 28, 2012

Double H Problems..=[

8.30 p.m
~tusyen fizik tdi dibatalkan...and then phone aku brdering laa..
mesej diterima..
-"H1 said:kau ade gossip ngan Z ea??
-aku:mne ade.....x de laa..Z tu yg slalu kenekan aku kt FB...soo,,aku kenekan la balik...nmpk trlalu rapat sngat ker?
-H1 said:urmm,,Cintu Muka Buku laaa...
-aku : mane ade,,,jgn la mcm ni...aku x nk laa timbulnyer hal2 mcm ni..."

~hurmm...ok,,ni yg brlaku bru sebntar tdi...aku ade problem ngan H1...x thu laa,,hri ni bnyk sngat problem aku...(ape salah aku...=[ )

-ok second part,,H2 plak..
first of all...tdi aku x mkn dri tengahari smpai laa ke malam...#I'm starving extremely ok,,
then aku ajk laa H2 ni....aku rase dh kene gastrik time mase tu,,and then H2 ni ckp,,,"ok,,jap eaa...aku siapkn keje aku...(note subjek per ntah)..
aku ckp laa...ok,,aku tunggu kau...nk dekat 1 jam menunggu,,padahal perut dh lapar sngt ni,,
tup3x die ckp"kau pergi ajk laa org lain.."
~ZAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!
rase mcm kene libas jer hati ni...aku dh penat2 tunggu 1 jam...and then,,smpai hati die ckp gini???
heyy,,aku punyer laa tunggu mcm per..kalau dri awal ko ckp x nk teman,,ckp je laa...
aku rase mcm DIPERBODOHKAN thu x??..
smpai hati ek H2 buat aku cm gini??????
aku memahami die,,tpi die x memahami aku...
ape cer??
p/s:aku rase terkilan thu x bile ko buat aku cm tu...

#Hari ni Hari paling bnyk PROBLEMS aku faced through ..and now currently aku nyer semangat DOWN sangat2...semua org x pernah nk memahami aku..=[

DOUBLE H problems..=[

STRESS menyelubungi diri..TIDAKKK!

Hati sudah pecah sebab kata-kata mu H2...smpai hati erk??

P/S:ok,,for H2,,aku rase mmg terguris gilerr ko buat aku cm ni,,aku setia menunggu ko balas aku cm giniSmpai hati erk ko buat aku gini?smpai hati erk?=[

Friends In Need are Friends Indeed

hri ni sya mhu post psl TOP 5 BFF in the list sya ni,,
Calon-calon nyer ialah(cehh,,dh mcm anugerah bintang popular lakkk...)
kekeke,,
ok,, first skali ,,mula dgn TOIN
dia ni kwn baik sya dir form 1 smpai la form 3...
tpi malangnyer,,kiteorg dh terpisah...die pergi ke SM Sains Muar..
and,,die ni mmg GILA2 laa..kalau layan die ni..bole pecah perut thu x?
hehehe,,ok,,skarang tibe2 trase rindu pulak kt die..~

second,,SHY..
dikenali sebagai Talkative..
mmg bnyk ckp...tnpa die..kelas mmg sunyi,,
#sorry shy...bukan nk mengutuk...tpi realiti,,kn,,,am I right?=]

Third,,Amerul Hidayah..
ok,,,kiteorg panggil die DAYAH,,tpi x rase plik pulak kn..
usually,,perkataan 'dayah' hnye untuk perempuan,,,heee~tpi
sya rase ade hikmahnyer jugak pnggil 'dayah'...mne thu die dpt HIDAYAH mase SPM nnti..
ameen,,

Fourth..BAZLI..
sya x thu knapa BAZLI msuk dlm list ni,,tpi,,bgi sya ,,die mmg seorang yg memahami..
#walaupon kdg2 keras kepala...cehh,,btul kn BAZLI?...heee~
urmm....Bazli ni seorang yg pious laa...sya mmg solute ngan die laa..tpi kdg2 rase MENYIRAP pon ade..hehehe,,(sorry,,,terlalu JUJUR pulak..)^^
bali,,jgn marah k..

Fifth,,,My Prince Charming and penguat semangat diri,,,dot..dot..dot...(haha,,nme x ley disebut...)
seorang yang suka senyum,,and sudah tertarik dengan senyuman tu,,,hee~
Setiap pgi jer kalau dtg,,tnye kt saye"Ok x hri ni?"
x penah dpt kawan yang caring begini laaa~hehe,,,ok2..(x mau bnyk2 citer pasal die ni,,)
Mungkin dlm post yg berikutnyer sya akan cerita khas pasal die ni..ape keistimewaan die ni bgi mate sya...
ok let's we label him as NICHAS...
ok,,nichas ni sya bru jer kenal die thun ni,,,tpi sya merasekan,,mmg cepat laa kitaorg ni comfortable each other...die ni dri skola lain..dpt 8A..tup3x..thun lepas dpt sekolah sme dgn saya...thun ni kitaorg sekelas...hee~bdaknyer pandai...mostly I admired him because of his cleverness,,
p/s:senyuman die mmg dpt menguatkan semangat diri...

Ok,,Ni laa Bali..a.k.a TAMAN dlm hati sya..^^,
jgn marah k bali..=]

SHY,,,haaa~tutup mulut tu,,sbb melatih diri supaya x talkative sngt..kekeke

TOIN..huaaa~aku rindu kau...=[

Haaa...ni for that man,,NICHAS...sapekah geranganyer?=]

Ok,,,terlupa pulakk....heee~org ni pon sntiasa dlm HATI saya...^^
#p/s:Keeps a day with smiling,,mcm org ni,,snyuman yang menawan hati..:D

New Blog,,New Day,New Life,,in Form 5,,=]

Hello,,annyeonghaseyo,,,
adi is here,,,hahaha...
ok,,first of all,,sya tulis blog ni,,brtujuan nk mengumpul life's semasa form 5 ni,,
#maklumlah x de tmpt nk mngadu...soo,,,
BLOGGER laa tmptnyer..
-->kehidupan dh naik form 5 ni,,urmm..susah la nk kate..
mcm2 hal brlaku...kawan?ade,,,ramai sangat...
STRESS thun ni amat DAHSYAT thap gaban laa..
HW yg menggunung tinggi bak GUNUNG EVEREST..(kan dh keluar Hiperbola)..
falsafah pulak..hehehe
urmm,,,
kalau tnye AZAM?,,,Bukan Azam Bazli ok,,,(haha...x baik ngumpat kwan sendiri,,,)^^
Straight A's still bermain dlm fikiran..
adekah sya bole??BOLE!??....
p/s:kenape org slalu tnye soalan itu kepada sya??

Haaaa...ni,,BNDA alah ni laa susah benor nk kumpul..11 plak tu,,Hrap2 dpt la sya kumpul bnda alah ni..INSYAALLAH..=]