BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, February 28, 2012

Double H Problems..=[

8.30 p.m
~tusyen fizik tdi dibatalkan...and then phone aku brdering laa..
mesej diterima..
-"H1 said:kau ade gossip ngan Z ea??
-aku:mne ade.....x de laa..Z tu yg slalu kenekan aku kt FB...soo,,aku kenekan la balik...nmpk trlalu rapat sngat ker?
-H1 said:urmm,,Cintu Muka Buku laaa...
-aku : mane ade,,,jgn la mcm ni...aku x nk laa timbulnyer hal2 mcm ni..."

~hurmm...ok,,ni yg brlaku bru sebntar tdi...aku ade problem ngan H1...x thu laa,,hri ni bnyk sngat problem aku...(ape salah aku...=[ )

-ok second part,,H2 plak..
first of all...tdi aku x mkn dri tengahari smpai laa ke malam...#I'm starving extremely ok,,
then aku ajk laa H2 ni....aku rase dh kene gastrik time mase tu,,and then H2 ni ckp,,,"ok,,jap eaa...aku siapkn keje aku...(note subjek per ntah)..
aku ckp laa...ok,,aku tunggu kau...nk dekat 1 jam menunggu,,padahal perut dh lapar sngt ni,,
tup3x die ckp"kau pergi ajk laa org lain.."
~ZAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!
rase mcm kene libas jer hati ni...aku dh penat2 tunggu 1 jam...and then,,smpai hati die ckp gini???
heyy,,aku punyer laa tunggu mcm per..kalau dri awal ko ckp x nk teman,,ckp je laa...
aku rase mcm DIPERBODOHKAN thu x??..
smpai hati ek H2 buat aku cm gini??????
aku memahami die,,tpi die x memahami aku...
ape cer??
p/s:aku rase terkilan thu x bile ko buat aku cm tu...

#Hari ni Hari paling bnyk PROBLEMS aku faced through ..and now currently aku nyer semangat DOWN sangat2...semua org x pernah nk memahami aku..=[

DOUBLE H problems..=[

STRESS menyelubungi diri..TIDAKKK!

Hati sudah pecah sebab kata-kata mu H2...smpai hati erk??

P/S:ok,,for H2,,aku rase mmg terguris gilerr ko buat aku cm ni,,aku setia menunggu ko balas aku cm giniSmpai hati erk ko buat aku gini?smpai hati erk?=[

0 comments: