BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, February 28, 2012

Friends In Need are Friends Indeed

hri ni sya mhu post psl TOP 5 BFF in the list sya ni,,
Calon-calon nyer ialah(cehh,,dh mcm anugerah bintang popular lakkk...)
kekeke,,
ok,, first skali ,,mula dgn TOIN
dia ni kwn baik sya dir form 1 smpai la form 3...
tpi malangnyer,,kiteorg dh terpisah...die pergi ke SM Sains Muar..
and,,die ni mmg GILA2 laa..kalau layan die ni..bole pecah perut thu x?
hehehe,,ok,,skarang tibe2 trase rindu pulak kt die..~

second,,SHY..
dikenali sebagai Talkative..
mmg bnyk ckp...tnpa die..kelas mmg sunyi,,
#sorry shy...bukan nk mengutuk...tpi realiti,,kn,,,am I right?=]

Third,,Amerul Hidayah..
ok,,,kiteorg panggil die DAYAH,,tpi x rase plik pulak kn..
usually,,perkataan 'dayah' hnye untuk perempuan,,,heee~tpi
sya rase ade hikmahnyer jugak pnggil 'dayah'...mne thu die dpt HIDAYAH mase SPM nnti..
ameen,,

Fourth..BAZLI..
sya x thu knapa BAZLI msuk dlm list ni,,tpi,,bgi sya ,,die mmg seorang yg memahami..
#walaupon kdg2 keras kepala...cehh,,btul kn BAZLI?...heee~
urmm....Bazli ni seorang yg pious laa...sya mmg solute ngan die laa..tpi kdg2 rase MENYIRAP pon ade..hehehe,,(sorry,,,terlalu JUJUR pulak..)^^
bali,,jgn marah k..

Fifth,,,My Prince Charming and penguat semangat diri,,,dot..dot..dot...(haha,,nme x ley disebut...)
seorang yang suka senyum,,and sudah tertarik dengan senyuman tu,,,hee~
Setiap pgi jer kalau dtg,,tnye kt saye"Ok x hri ni?"
x penah dpt kawan yang caring begini laaa~hehe,,,ok2..(x mau bnyk2 citer pasal die ni,,)
Mungkin dlm post yg berikutnyer sya akan cerita khas pasal die ni..ape keistimewaan die ni bgi mate sya...
ok let's we label him as NICHAS...
ok,,nichas ni sya bru jer kenal die thun ni,,,tpi sya merasekan,,mmg cepat laa kitaorg ni comfortable each other...die ni dri skola lain..dpt 8A..tup3x..thun lepas dpt sekolah sme dgn saya...thun ni kitaorg sekelas...hee~bdaknyer pandai...mostly I admired him because of his cleverness,,
p/s:senyuman die mmg dpt menguatkan semangat diri...

Ok,,Ni laa Bali..a.k.a TAMAN dlm hati sya..^^,
jgn marah k bali..=]

SHY,,,haaa~tutup mulut tu,,sbb melatih diri supaya x talkative sngt..kekeke

TOIN..huaaa~aku rindu kau...=[

Haaa...ni for that man,,NICHAS...sapekah geranganyer?=]

Ok,,,terlupa pulakk....heee~org ni pon sntiasa dlm HATI saya...^^
#p/s:Keeps a day with smiling,,mcm org ni,,snyuman yang menawan hati..:D

0 comments: