BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, March 9, 2012

Fallen In LOVE??=]

New day new life,,right??hahaha,,
ok,,,topic untuk post hari ni,,agk,,COMPLICATED sikit laa,,
bgi remaja,,ini satu perkara yang normal untuk ade perasaan LOVE kt seseorang tu,,hehe..#dushh!malunyerr,,hehe

Firstly,,LOVE with CAPITAL H
ok,,perasaan cinta ni,,,antara aku ngan H ni,,mcm adik-beradik,,,since die laa,,KAWAN aku,,TEMAN aku,,either mase aku senang or susah,,H ni akn sentiasa berada disisi aku,,aku pon x thu laa,,#CHEMISTRY kiteorg sngat rapat,,and die slalu gak tolong aku,,list kn aku punyer HW..heee~For this person,,aku ngan kau kan SIBLING??RIGHT??...^_^

Secondly,,LOVE with CAPITAL S,,,
Ok,,,this person mmg laa,,,kadang2 die mmg suke kenekan aku,,tpi aku x de rase ape2 perasaan bile die kenekan aku,,*haaa~,,,die ni seorang yang bnyk ckp,,,either aku dh being friend dgn die slama 5 THUN,,aku  rase die paham aku,,and aku paham die,,soo,,DIA ni mmg memahami,,tpi yang aku ingat,,die laa salah seorang yang BERIYA-IYA thun lepas,,antar sms,,tnye khabar aku,,,#dri situ laa aku rase die ni ade CHEMISTRY ngan aku,,even MULUT die ni sukar untuk ditutup,,haaa~=]

Thirdly,,LOVE with CAPITAL C,,,
This person aku FALLEN in love with die punye cara belajar and cara die mengajar aku,,die ni,,bdak skola rendah aku,,and we're being Friend almost 7 years until now,,die ni,,dri skola rendah mmg BDAK TOP,,haha,,,for this person,,aku akn sentiasa doakan kau,,may be nnti kau akan JDI AKAUNTAN satu hari nnti,,#p/s:kau boleh C!@#$%P~=p

Fourthly,,LOVE with CAPITAL B,,
this person aku solute kt die,,sbb die ni PIOUS man,,,bgi aku,,even die x laa sehebat mane,,dlm taranum ker,,ape bnde alah lain,,tpi,,die ni,,mudah untuk memahami hati org lain yang x de laa alim sngt,,haha,,,#even though die ni slalu menjaga bab2x agama ni,,,aku rase bile kite org bergurau dgn die,,die mmg KAKI GURAU laa senang cerita,,die ni bgi aku,,kawan yang STABIL laa..heee~=]

And Lastly,,LOVE with CAPITAL N at the END,,
This person,,x thu laa...knape aku rase,,aku bole ngam ngan die,,may be die ade kait dgn sejarah silam aku kott,,,tpi,,UNFORTUNATELY,,ape yang aku buat untuk die,,,die x pernah nmpk,,,ntah laa,,,susah btul die nk memahami aku,,may be die punye cara mmg cm tu kot,,hurmmm,,biarlaa,,,tpi,,die ade ckp kt aku,,sorry laa,,kita kn bru jer brkawan,,aku ambil mase nk memahami kau,,,#elo??(trademark DAYAH),,hahaha,,,ape laa kau ni,,kalau nk memahami aku,,cube laa kau rapat dgn aku,,kau cube kawan dgn aku,,ni x,,bile ade bnda nk sesuatu ker,,or minx tolong,,bru nk cri aku??kadang2x..rase macam AKU NI SLALU PAHAM KEADAAN DIA,,TPI DIA X PERNAH PAHAM AKU,,(even aku sakit mase tuu pon,,DIA BUAT DUNNO jer),,kadang2 btul gak SHY ckp"SUAI,,jgn trlalu mengharap,,nnti kau jugak rase TERUK kerana mengharap pada orang yang,,,dot,,dot,,dot,,",,bnyk lgi laa bestie aku ni beri nasihat kat aku,,#BTW,,thanks SHY!,,mungkin aku perlu cari org yang memahami aku,,=]
#for this person,,satu jer aku FALLEN in LOVE kat kau,,sbb kau pandai APPRECIATED org tpi pade mase yang same,,kau x pernah nk PAHAM aku!!...ok,,x pe la,,this YEAR is OUR LAST YEAR,,mungkin kau x kn jumpe aku lepas ni,,bile kau dh x jumpe aku nnti,,bru kau akan teringat kan aku kott,,=]
*tu pon kalau kau ingat kn??Tpi,,aku doakan hubungan kiter akn kekal selamanyer,,=]

LOVE can not deal with MONEY,,it will seed in your HEART NATURALLY,,=]

For those whose in the statements ABOVE,,I HOPE our RELATION 
never be broken,,,=]

0 comments: