BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, March 3, 2012

HAPPY!=]

"Do you remember we were sitting by there water,,
you put your arms on me for the first time,,"----Taylor swift!...=]

~haaaa,,,tdi mse kelas BI,,akhirnya si dia paham jugak aku,,
I'm extremely happy today,,bru laa ley focus nk exam ni,,,
ok,,for the first time,,bile die pujuk aku tdi,,letak tgn die kt atas bahu aku,,,
aku rase,,My Late Brother dilahirkan semulaa,,,=[
for someone,,kau mmg mengingatkan aku pada abg aku dulu,,
aku nk kau gitu,,slalu beri pedoman kat aku mcm ape yg abg aku buat dulu,,,
p/s:aku sngt sayang kau mcm adik beradik sendiri,,kau jnji x kn melukakn hati aku lgi kn??=]
#thanks,,

ok,,,next week exam,,,argghhhhh,,WHAT THE HACK,,
4 subjects in one day,,SJ paling aku gerun,,takut x sempat nk bace,,
LOL!
ok laa,,smpai sini jer dulu aku update,,aku nk continue study!=]
daaa~

waa~PHYSICS and SEJARAH in same day?=,='

HAPPY!^-^

0 comments: