BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, March 10, 2012

Holiday Be the DISASTER

Hari ni,,first2 holiday dh mcm per,,
~Bru sehari jer x dtg,,,ade HOMEWORK,,
tpi,,x de kawan pon yang snggup,,INGAT,,SALIN,ATAU CATAT,,
urmm,, ye laa,,,mungkin diorg sibuk sngat,,,
TPI,,kat sini,,aku NK JER CKP,,
KNAPA KORG NI X DE SIFAT TOLONG-MENOLONG,,??
ishhh,,
x per laa,,may be ni pengajaran untuk aku,,supaye berdikari nnti,,x yah bergantung sangat pada kawan,,
tpi,,,APE GUNE nyer kawan??
firstly,,aku pon x thu laa,,mungkin aku kene ubah diri aku ni,,,jgn trlalu baik sngt pada org,,
YE laa,,
~aku slalu memahami kawan aku,,aku slalu tolong,,Bila diorg minx tolong,,aku tolong,,,,nk pemadam,,fine aku bawak,,,nk phone,,fine aku bgi pinjam,sakit perut sbb x makan,,JOM aku belanja kau makan,aku buat macam2 untuk kawan aku,,tpi,,sehari jer aku x dtg,,BUKANNYER ade org yang nk amik kn HOMEWORK aku,,,dh thu kite nk jumpe ptg hari tu,,,NMPK sngt KAU X INGAT AKU and KAU X PEDULI PASAL AKU!!,,
ok,,,aku pon x thu laa nk describe mcm mane lagi,,,sikap KERJASAMA x de,,x pe laa SUAI,,,ni mungkin dugaan untuk kau thun ni,,MESTI ADE HIKMAH NYER,,AKU X THU laa knape aku x de KAWAN yang      dpt bergantung bile aku dlm kesusahan,,=(,,

Secondly,,TANGGUNGJAWAB,,ok,,sebagai ketua tu,,tanggungjawab tu kene laa laksanakan ngan baik derr,,aku x thu laa,,kau nk jawatan tu,,sbb per,,TPI Ustaz kan ckp,,Tanggungjawab kene laa laksanakan ngan baik,,kau jaga laa anak2 buah bawah kau ni,,ntah laa,,Kau yang buat aku mula rase sakit hati kat kau,,aku pon x thu laa nk ckp ape lagi,,Aku dh penat and aku malas nk layan kau,,!!*jnji x nk sakitkan hati aku,,tpi buat jugak,,ENOUGH OK!!!!!!!!!!!!

WHERE IS MY TRUE FRIEND???

THIS IS WHAT FRIEND SHOULD DO,,=[

0 comments: