BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, March 8, 2012

Nyum3x,,,,^_______^

ok~kawan2 sekalian,,urmm
sorry3x,,for dh nk dkat 3-4hari ni x update blog ni,,(~exam fever!!dushh,,3x)
ok,,,citer pasal exam nni,,,sume nyer nk kate,,,KE LAUT laaa,,,hahaha
dgn biology nyer,,dgn addmath nyer,,T^T
*Mcm nk nangis pon ade jwb BA tdi,,,
urmm,,
ok habis citer pasal minggu ni,,
~heee,,,
4/3/2012
Bnyk kot tragedi berlaku~
HAHAHAHA~,,,
Firstly,,dgn kejadian ACCIDENT yg sngat meng~ngerikan,,*mengerikan laa sngat!,,haha^^,
"Exco2 anda telah mengalami kemalangan,,,=,='"
What The??huhuhu
last2,,,BAS nyer jer kott,,,kesian air mata bdak2 ni,,yg mengalir PERCUMA tu,,hihihi,,
x pe laa,,,*diorg syg kt EXCO2 diorg,,,=]

Secondly,,pling best dlm hidup aku,,,x penah org bgi aku COKLAT thu,,,
heee~dlm hidup aku seumur hidup ni,,aku x pernah dpt COKLAT,,...
for someone,,THANKS sngat! pada coklat CADBURY uh,,
pandai jugak kau pujuk hati aku,,tpi aku ade sesuatu yang aku nk kau buat lgi,,,
hahaha,,kau kene pndai2 laa pikir,,,*KLU2x nyer ade pade LETTER yg aku bgi kat kau^^,V
KALAU KAU X PERASAN,,,,SIAP YER!!,,hahaha...=]

EXAM OVER,,HOLIDAY is COMING,,wee~

LETTER~erkkk..>,<

THIS THING IS COOL~

0 comments: