BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, March 12, 2012

Problems by problems,,=(

~salam,,

~urmm,,hari ni,,mungkin aku rase down gilerr,,,x mmpu nk trsnyum,,x thu kenape,,mungkin tension,,stress,,hari makin hari,,umur pon makin meningkat,,SPM lagi laa,,makin menghampiri,,
tpi,,ape yang aku nk ckpkn kat sini,,aku x de laa sehebat mane dulu,,*budak top 10 kat kelas,,
~firstly,,aku rase kadang2 ujian ni,,agk berat untuk aku tanggung,,x de sape pon yang mahu pinjamkan bahu mereka,,kurangkan sikit beban aku ni,,KAWAN??..urmm,,x thu laa,,,
"aku tnye:tolong ajar aku kimia bole x?"
"orang A jawab:aku x teror laa,,(mcm nk ngelak jer)"
"orang B pulak jawab:tidur je laa(urmm,,aku tnye lain,,jawab lain)"
~xde sorang pon yang jawab:"urmm,,aku akn ajar kau sedaye upaye aku"
urmm,,,skali lagi,,~SIKAP KERJASAMA dan SIKAP TOLONG -MENOLONG tu x de,,,

yang aku nk korang thu:aku sedaya upaya being comfortable dan paham korang sebagai kawan2 aku,,tpi ini korang balas balik kat aku??..urmm,,btul laa,,persis kata pujangga,,KAWAN SENANG UNTUK DICARI,TEMAN SUKAR~

STRESS!

Aku dh jemu dgr perkataan ni,,~


0 comments: