BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, June 28, 2012

Ukhwah Fillah...

Assalamualaikum,,
anneyonghaseyo!...
alhamdulillah,,,semua rancangan brjln dgn lancar...
first of All,,,Happy Sweet 17 to HIM,,
heee~^^
ok,,sjak kebelakangan ni,,,kesihatan x stabil,,,
urmm,,My spine is being harm,,,,
Lumbar 4 and Lumbar 5(L4&L5)
urmm,,may be this is my challenge,,
Allah nak uji hambaNya,,tanda Allah sayang hambaNya,,
btul tak?
ok,,,aku nak ucapkan TQ dkat kawan2,,5 MUJAHID...
Kata2 semangat korang membuatkan semangat aku kembali membara,,
thanks kpd org yg sangattttttttttttttt aku SAYANG!!!!!!!!!!!!,,,
dia x pernah buat aku KECEWA,,slalu buat aku GEMBIRA spnjang masa,,,
thanks my dear H1,,,,heehe,,kau laa PELITA hidup aku!..
and for CEWLORP and SHY,,aku x sangka kau sanggup buat tu semua tuk aku..
ATHIRAH!,,,thanks for that cartoon,,comel!!..
and for all MUJAHIDIANS,,thanks!!!!!!!!!!!!...
esp,,,Ustaz Zaman,,,bnyk bagi aku smangat untuk trus brjuang dan brjuang!..
sekian,,=)



0 comments: