BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, December 28, 2012

Zeus:: BM :: Usop Jr. :: E.G:: :)

Assalamualaikum.
How are you? Fine? bhahaha. okayy, post hrri nih berkenaan dgn mnusia yg pling brmakna dlm hidup. emm.emm. die lhaa. USOP SONTORIAN. eh eh. Bukan. YUSUF MAZLAN. hihi. *kidding, usop.. jgn mrah yer.. :P*
okay, He is. Yes, He is. Totally My BFTJ. emm. aku knl dgn die, dn mule rpt ngan die.. even, when aku dlm sakit ker, aku dlm sdih ker, First, org yg aku cri, USOP n E.G. "usopp~ :( " haaaa~ cm tuh lhaa. bhaha. smpai die dh thu dh aku punye trademark kalau sdih. hhihi. emm. ishh. E.G dh nk msuk PLKN dh. lgi brape hri jep. nk jumpe die, (usop pon same,,, aku ajk,, bz lhaa katenyer.. ==, ) emm. kdg2 hidup nih prlukan seorang teman. aku sayang diorg smpai ke akhir hayat aku. tu jnji aku. keeps my words. sgale rhsia aku diorg simpan, segale kesedihan kite kongsi brsame, mnitiskn air mate brsame-same. LoL
bhahaha,,, They Know How Difficult my Life . And They are very understanding person. aku respect diorg.
Yang pling aku ta bole lupakan, ade satu mlm aku blik dri tusyen, mcm bese, my body always meragam. muntah2. 11.30 p.m. lmpu tangga sume dh tutup. E.G snggup kejar aku gi ker toilet, bwk botol air n bwk ubat. emm. E.G,, aku syg sngat kau. Usop, aku pon syang sngat kat kau. aku ta thu mcm mne nnti, kat U, ade ker org nk tolong aku, sbagaimana korang slalu tolong aku. KORANG mmg tiada pengganti dlm hidup aku.  ;'(

*Emm. kdg2, aku tgok, korang nih snggup mngorbankan tenaga untuk aku yg sakit ni ? kadang2 aku ckp, korang,, aku mnyusahkn korang ker?.. emm. "Tak. " always sbut tak tak tak. emm. kdg2 dlm khidupan nih, kite prlu hargai, sayangi die yang menyayangi kite.


Fyi, jasa diorg mmg bnyk trhdap aku. Hnya Allah shaje dpt mmbalas nyer. tatkala, aku bngun,jtuh, berjaya,gembira,sedih, diorg sntiase brade disisi aku. Ta penah gduh. sume LINECLEAR jep. sbb.. PENGERTIAN dan KESABARAN diorg yg SUPERB tuh buat diorg brsahabat dgn aku. How Impressive they are. sbnarnyer, aku agk rse SHOCK. bile kite tibe2 seperated. aku ta nk. moga korang berjaya. aku sntiase doakan korang BERJAYA dunia dan akhirat. Salam Rindu buat Yusuf Mazlan dan Faizi Yusof. :)
Memo dri Faizi. aku still simpan. buat aku, walaupun skeping kertas, mmg BERHARGA. ;)


warne pink pulak dri YUSUF MAZLAN. bhahaha. pink colour. thanks usop, ta de ape lgi aku bole balas jase korang. aku HARGAI sume jase korang. thanks sngat!


p/s: Hargai sahabat anda sebelum dia tiada di depan mata anda. Kadang-kadang kita terlupa, waktu kita senang.ttpi, bila kita susah, bru kita cri die. nope. itu bukn carenyer kite berSAHABAT. Take note okay. 
Credit to: this two man, USOP BFTJ n E.G BFTJ. :)

0 comments: